Gastronomiska Sällskapet Marmiterna
Gastronomiska Sällskapet Marmiterna i Helsingborg bildades den 8 juni 1967 och verkar för ökad kunskap och förståelse för bordets njutningar. Här på vår hemsida kan besökare få en beskrivning av vår verksamhet, månadsmenyer samt vårt receptregister.
SENASTE INLAGDA RECEPT
Ugnsbakad skreirygg på soyarostad spetskålDaniel Råvik2024-05-05T16:12:50+01:00
Ugnsbakad skreirygg på soyarostad spetskål
Clafoutis, kaka med frukt/bär,Peter Kullving2024-04-13T17:56:53+01:00
Clafoutis, kaka med frukt/bär,
Skreirygg på bädd av romescosås, knaperstekt chorizo och blomkålsmosPeter Kullving2024-04-13T17:54:05+01:00
Skreirygg på bädd av romescosås, knaperstekt chorizo och blomkålsmos
Tapas med grönsaksplättar, chilimarinerade räkor och sardinerPeter Kullving2024-04-13T17:50:46+01:00
Tapas med grönsaksplättar, chilimarinerade räkor och sardiner
Chokladfondant serverad med Vaniljmousse, äpple/päron/Apelsin och rostad vitchokladPeter Kullving2024-03-16T18:19:35+01:00
Chokladfondant serverad med Vaniljmousse, äpple/päron/Apelsin och rostad vitchoklad
SENASTE INLAGDA RECEPT
UTFORSKA EFTER KATEGORI
Här är alla recept som Marmiterna har komponerat under åren. Smarriga förrätter, huvudrätter, ljuvliga efterrätter, årets vinnarmenyer och mycket mer.