Vi bjuder på våra recept!

Allt sedan Marmiterna Helsingborg startade har sällskapet haft som tradition att en av våra medlemmar utses till månadens värd. Värdens uppgift är att skapa en tre-rätters meny; förrätt, varmrätt och dessert med utvalda drycker.Hans uppgift är också att göra alla förberedelser, t ex inköp av råvaror, arbetsfördelning och dukning. Till sin hjälp i köket har han givetvis alla övriga marmitkamrater och en ¨liten kökspojke¨(på franska marmite) när det börjar bli lite svettigt. Vi kallar kökspojken numera för ¨vicevärd¨ !Under årens lopp har många fantastiska månadsmenyer avnjutits och med detta arkiv vill vi dela med oss av våra recept från och med 2004.

Recept från 2019

Recept från 2018

Recept från 2017

Recept från 2017

Recept från 2016

Recept från 2015

Recept från 2014

Recept från 2013

Recept från 2012

Recept från 2011

Recept från 2010

Recept från 2009

Recept från 2008

Recept från 2007

Recept från 2006

Recept från 2005

Recept från 2004

Recept från 2003

Recept från 2002

Recept från 2001

Recept från 2000

Recept från 1999

Recept från 2016

Recept från 2015

Recept från 2014

Recept från 2013

Recept från 2012

Recept från 2011

Recept från 2010

Recept från 2009

Recept från 2008

Recept från 2007

Recept från 2006

Recept från 2005

Recept från 2004

Recept från 2003

Recept från 2002

Recept från 2001

Recept från 2000

Recept från 1999