19 matlagare inkl. 2 gäster fick fullt upp med att tillaga Portugisisk variant på
den fantastiska skreijtorsken i sallad.

Rödbetsgnocchi med serranochips och tillbehör.

Middagen avslutades med vit och mörk chokladmousse och färska bär.

Förrätten Skreijsallad
var elegant och spännande med fisk och potatis kokande tillsammans.
Rätten toppades med soltorkade tomater och tapenade salsa.
En vacker och smakrik rätt som med vinet Alvarinho contacto blev perfekt.

Huvudrätten rödbetsgnocchi med valnötssmör och serranochips a la Mamma Maria
var en smaksymfoni med vackra färger som var lätt att tycka om,men skapade mycket arbete i köket.
Vinet Boira balanserade smakerna på tallriken mycket bra.En lätt och fin rätt.

Dessert på mörk och vit chokladmousse dekorerad med färska bär och cassis sirap
och därtill drycken Kir Royal avslutade denna mycket goda och uppskattade meny.

Jerry med medarbetare – kan vara stolta över denna måltid

Sven/tillfällig skribent