Gastronomiska Sällskapet Marmiterna
Gastronomiska Sällskapet Marmiterna i Helsingborg bildades den 8 juni 1967 och verkar för ökad kunskap och förståelse för bordets njutningar. Här på vår hemsida kan besökare få en beskrivning av vår verksamhet, månadsmenyer samt vårt receptregister.
SENASTE INLAGDA RECEPT
Chokladfondant serverad med Vaniljmousse, äpple/päron/Apelsin och rostad vitchokladPeter Kullving2024-03-16T18:19:35+01:00
Chokladfondant serverad med Vaniljmousse, äpple/päron/Apelsin och rostad vitchoklad
Kalvrygg med potatis och ostkaka samt salvia marinerad kejsarhatt och en portvinsås smaksatt med chokladPeter Kullving2024-03-16T18:06:38+01:00
Kalvrygg med potatis och ostkaka samt salvia marinerad kejsarhatt och en portvinsås smaksatt med choklad
Stekt Kjesarhatt med hasselnötssmör,rårörda blåbär samt ”Bondens Granna ost”,Peter Kullving2024-03-16T17:48:32+01:00
Stekt Kjesarhatt med hasselnötssmör,rårörda blåbär samt ”Bondens Granna ost”,
Vaniljpannacotta med syrliga äpplen och lemon curd samt havresmulPeter Kullving2024-02-27T21:18:37+01:00
Vaniljpannacotta med syrliga äpplen och lemon curd samt havresmul
Två sorters röding serveras med en skummad vitvinssås samt en krämig rotselleripuré och rostad hasselnötPeter Kullving2024-02-27T21:13:08+01:00
Två sorters röding serveras med en skummad vitvinssås samt en krämig rotselleripuré och rostad hasselnöt
Lättrökt laxtartar med äpple samt rostad kummin och dillmajonnäs, kavringskrutongerPeter Kullving2024-02-27T20:58:27+01:00
Lättrökt laxtartar med äpple samt rostad kummin och dillmajonnäs, kavringskrutonger
Ren med rotselleri och glaserade päronDaniel Råvik2023-12-22T13:57:45+01:00
Ren med rotselleri och glaserade päron
SENASTE INLAGDA RECEPT
Chokladfondant serverad med Vaniljmousse, äpple/päron/Apelsin och rostad vitchokladPeter Kullving2024-03-16T18:19:35+01:00
Kalvrygg med potatis och ostkaka samt salvia marinerad kejsarhatt och en portvinsås smaksatt med chokladPeter Kullving2024-03-16T18:06:38+01:00
Stekt Kjesarhatt med hasselnötssmör,rårörda blåbär samt ”Bondens Granna ost”,Peter Kullving2024-03-16T17:48:32+01:00
UTFORSKA EFTER KATEGORI
Här är alla recept som Marmiterna har komponerat under åren. Smarriga förrätter, huvudrätter, ljuvliga efterrätter, årets vinnarmenyer och mycket mer.